MINI OLIMPIJADA – sreda, 28. 9. 2016

V Športnem parku na Vrhniki se bo v sredo, 28. 9. 2016, v času podaljšanega bivanja med 13. in 15. uro odvijala MINI OLIMPIJADA, ki je namenjena učenkam in učencem 2. in 3. razreda. Športno prireditev z olimpijskim sloganom »Pomembno je sodelovati in ne vedno zmagati« organizirata Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez in Športna zveza Vrhnika.

Ker na šoli sledimo zdravemu in aktivnemu življenju, se bomo prireditve udeležili, in sicer v času podaljšanega bivanja.

Za sodelovanje otroka na prireditvi potrebujemo soglasja stršev, zato smo vas prosili, da ga izpolnjenega in podpisanega vrnete do ponedeljka, 19. 9. 2016 (soglasja so otroci dobili v šoli). Poskrbeli bomo za avtobusni prevoz na prizorišče in nazaj v šolo. Kdor soglasja ni prinesel do ponedeljka, 19. 9. 2016, se prireditve žal ne bo mogel udeležiti. Zaradi novega termina lahko soglasje oddate še do torka, 27. 9. 2016, ali pa pisno sporočite spremembe, če ste se premislili glede udeležbe.

Če se vaš otrok ne bo udeležil prireditve, bo ostal v šoli v eni izmed skupin podaljšanega bivanja. Na prireditveni prostor ste vabljeni tudi sami, kjer lahko otroka po prireditvi prevzamete.

Učitelji OPB

(Skupno 9 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...