Ob praznični jelki veselo je bilo

Zunaj stiska mraz, v telovadnici naše šole je vonj po sveže pečenem kruhu in čokoladi, sliši se praznična glasba, pozdravlja prelestna praznična scena. December je tu in z njim praznična jelka.

Ob praznični jelki veselo je, je povabilo, ki se je izkazalo za resnično. V telovadnici šole je 1. 12. potekalo veselo druženje, ki smo ga vsak na svoj način popestrili in naredili še bolj prazničnega.

Za praznični program so poskrbeli mažorete v treh različnih skupinah, šolski pevski zbori z mentoricami ter solistko Lauro Caserman, orkestra klarinetov in flavt s solo točkama, ritmično gimnastična skupina deklet, plesalca Lara in Tian, folklora, skupina Plesne šole Urška Vrhnika in dramska skupina, ki nas je z veznim tekstom popeljala skozi pravljični večer. Z lepimi željami za prihodnje leto nas je posula gospa ravnateljica Darja Guzelj, s sklepnimi besedami sta zaključila učenca Neža in Aljaž.

Prijetno domačno vzdušje je zopet pričarala gora stojnic našega bazarja, kjer smo prodajali najrazličnejše izdelke učencev. Za vsak dom se je našlo kaj. Izkupiček od prodanih izdelkov bomo namenili učencem iz socialno šibkejših družin.

Hvala vsem za obisk prireditve in vsa sredstva, ki ste jih namenili. Obenem vam želimo lepe praznike in vse dobro v letu 2017!

 

 

IMG_2070 (Small) IMG_1970pm (Small) IMG_1960tt (Small) DSC03830v (Small) DSC03739 k (Small) (1) DSC03526f (Small) DSC03513m (Small) DSC03471 (Small) DSC03357s (Small) DSC_0379 (Small) (Small)

(Skupno 93 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...