Šola v naravi – 3. razred

Konec 🙁

Zimska šola v naravi za 3. razrede je za nami. Najbolj nas razveseljuje to, da smo domov prišli vsi zdravi, nepoškodovani in seveda polni lepih vtisov. Na Vrhniki nas je na žalost pričakal dež, a važno je to, da je bilo na Koroškem zadnji dan še sončno in pa nekaj snega.

Zadnji dan smučanja smo izkoristili za tekmo med skupinami. Učenci so se pomerili med seboj v vožnji med vratci in tako svojemu smučanju dodali piko na i.

Konec je vedno težak, a spomini ostanejo za vedno. Verjamemo, da bo ŠVN pri vsakemu prisotnemu otroku še dolgo ostala v spominu.

Vodja ŠVN, Tadej de Gleria (z ekipo: Jeni, Mojca, Metka, Petra, Matjaž, Saša, Jure in Lojze)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. dan

Prebudili smo se v sveže sončno jutro. Po obilnem zajtrku smo se polni pričakovanj odpravili na smučišče, kjer nas je pričakala odlično pripravljena proga Poseka. Ura nam je prehitro tekla, saj smo tudi tisti, ki smo v ponedeljek prvič stali na smučeh, navdušeno zajahali sidro in se spuščali po zasneženem bregu. Kar težko nam je bilo odnehati. Postali smo namreč pravi smučarji. Za nagrado smo si zaslužili ogled filma v kinu. Mimogrede smo si ogledali tudi zanimivo mesto, kjer je ta teden naš dom.

Vidimo se jutri, v petek, ob 16. uri na Vrhniki. Če bo kaj drugače vas bomo obvestili preko spletne strani.

Učenci 3. razredov in učitelji.

  

 

3. dan

Ko smo zjutraj pogledali skozi okno, smo zagledali ples snežink, zato smo pričakovali prave zimske radosti. Doživeli smo pravo zimo, a da nas ne bi zazeblo, nas je že kmalu razveselilo sonce.  Smučarski zavoji so vsak dan lepši in boljši. Razveseljuje nas, da učenci vsako jutro komaj čakajo, da se ponovno vrnemo na mesto, kjer nam je najlepše, na smučišče. Pozno popoldne, ko se je stemnilo, smo se odpravili na nočno smuko. To je bilo za večino otrok prvo smučanje pod žarometi. Počutili smo se fantastično!!!

Lepo vas pozdravljamo,

učenci 3. razredov in učitelji.

 

 

2. dan

Danes smo imeli super dan, seveda posijan s soncem. Dopoldan smo se učili smučati in uživali na snegu, popoldan pa smo preživeli v bazenu, kjer smo plavali, skakali v vodo in se igrali. Dan bomo zaključili s poukom. Želodčki so polni, saj nas kuharice prav lepo razvajajo. Vsi smo zdravi, počutimo se super in uživamo v šoli v naravi.

Ker slišimo, da doma nimate sonca, ga pošiljamo na Vrhniko s prelepe Koroške. 🙂

Učenci 3. razredov in učitelji(ce)

 

 

Teden, ki je pred nami ga, bomo skupaj z učenci 3. r preživeli na Ravnah na Koroškem, saj smo tu v šoli v naravi, kjer bomo smučali, se kopali, se učili in skupaj preživljali prosti čas.

Danes je za nami že popoldansko delo na snegu. Z učenci smo opravili preizkus znanja smučanja in jih porazdelili v skupine, katere vodijo učiteljici Metka in Petra ter učitelja Matjaž in Tadej. Poleg šolskih učiteljev pa bosta naše učence učila smučati tudi lokalna učitelja smučanja, Lojze in Jure. Razredničarki Jeni in Mojca pa budno spremljata naše delo. 🙂

V “hostlu” Punkl so nas zelo lepo sprejeli, tako da verjamemo, da je pred nami krasen teden.

Kmalu se ponovno javimo in dodamo še kakšne slike.

Učenci 3. razredov in učitelji

(Skupno 698 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...