Šola v naravi – Ravne na Koroškem 2020

4. DAN

Mi smučati že dobro znamo in super se imamo…a žal se naš teden na Ravnah končuje. Za nami je še en nepozaben dan, poln doživetij in nepozabnih spominov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. DAN

Današnji dan si bomo še posebej zapomnili, saj smo se že vsi peljali na sidrih. Na Ravnah smo poznani kot pravi smučarji. Doživeli smo tudi nočno smuko, katera je na učence naredila nepozaben vtis, saj večina tega še ni doživela. Še vedno nam kuhajo odlično hrano, zato se naši trebuščki nič ne pritožujejo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. DAN

Uuuuuuu…danes pa smo imeli pester dan. Smučanje in učenje smučanja v idilični kolisi na Poseki, namizni tenis, plavanje v bazenu, da o super hrani ne govorimo. Prijetno utrujeni smo se že podali v topel spanec. Več o naših dogodivščinah pa v sliki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. DAN

Tako…prva skupina šole v naravi za 3. razrede se je začela.

Danes smo preverili znanje smučanja, se razdelili v skupine in na snegu smo zelo uživali. Tudi bivamo v zelo lepih prostorih hostla Punkl. Vsi skupaj se imamo zelo lepo. Seveda se zavedamo, da je vsak začetek težak, a verjamemo, da bo konec toliko lepši. Jutri gremo v nov smučarski dan z nasmehom na obrazu.

(Skupno 4.070 obiskov, današnjih obiskov 2)

Morda vam bo všeč tudi...