Skoči na glavno vsebino

OPB7 – 3.razred – 19.3.2020

Pozdravljeni otroci in starši,

danes sem se razveselila sporočil, ki mi jih pošiljate s pomočjo staršev in sporočate kako preživljate svoj prosti čas. Navdušena sem nad vašimi idejami in zanimanji in pohvala staršem, ki prisluhnete svojim otrokom. Svet je lahko tako zanimiv in pester in otroci nas vsak dan spominjajo, da se lahko veselimo vsake malenkosti, ki nam nariše nasmeh na obrazih in v srcih. Z veseljem prebiram in gledam kaj vse ste počeli včeraj in vsak dan, da vam le ni dolgčas in da skrbite za svoje zdravje!

Tukaj imam tudi novo uganko za vas:

Katera žival se skriva v naslednji povedi? Preberi jo naglas.

METLA STOJI MED VEDROM IN ŠKORPILNICO.

Vsakega vašega odgovora bom zelo vesela.

Tokrat pa imam za vas prav posebno nalogo, nič branja, le to: Otroci poglejte sliko tukaj, in če imate vsaj malo časa, pripovedujte svojim bližnjim zgodbo o njej. Še bolj pa bi se razveselila, če bi mi zgodbo zapisali in bi mi jo vaši starši poslali. Vem, da imajo otroci bogato domišljijo in da bi lahko marsikaj nastalo ob takšni sliki. Se že veselim!

Vam je bilo kaj dolgčas včeraj? Ste se res dolgočasili? Ne verjamem! Bodite otroci danes vi tisti, ki predlagate, kaj bo za kosilo, katero družabno igro bi se želeli igrati in predvsem, kdaj bi želeli zvečer oditi v posteljo ;). Malo za šalo in malo zares.

Samo namig, jutri zvečer je pri nas doma Pižama party (pižama, ples in kokice).

Napišite mi spet, kaj ste počeli danes: .

Bodite polni idej in se kmalu beremo,

učiteljica Katja

Prostočasne dejavnosti za vsak dan

Pobarvanka – cvetje

Ustvarjanje – cvetlični šopek

 

(Skupno 92 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost