ŠPORT – 5.b .- 23.3.2020

Pozdravljene učenke in učenci,

spet smo skupaj, čeprav vsak na svojem koncu Vrhnike. Verjamem, da ste preživeli lep vikend, v dobri družbi in da ste bili zelo zaposleni! V tem tednu vas bom zopet spodbujala, da skrbite zase, svoje zdravje in dobro voljo, zato nam plesa ne bo manjkalo.

Saj veste, da je dobra volja več kot pol zdravja! Potrudite se, da razveselite tudi koga v svoji bližini, na primer z dobrim dejanje, pohvalo ali pa le z nasmehom. Vse kar boste storili drugim, se vam bo povrnilo!

Za ta teden pa sem vam pripravila naslednje naloge, izvajate jih lahko, ko imamo na urniku ŠPORT ali pa kadarkoli v dnevu, ko potrebujete nekaj gibanja:

Ogrevanje

Plesna koreografija – Can’t stop that feeling

Spodnja priponka 👇 vas lahko spremlja vsak dan in vse do konca šolskega leta.

Vaje za ohranjanje zdravja in kondicije

Bodite in ostanite zdravi in komaj čakam na vaše odgovore, ali vam je vadba zabavna!

Vaša učiteljica Katja

ps: ne pozabite, da računam na vas, da vadite ples na pesem Waka, waka! Plesna koreografija bo dobrodošlica vsem nam, ko se vrnemo. Si mogoče želiš videti, kako jaz vadim? Čakam na tvoj odgovor. Ko bom prejela odgovor vsakega izmed vas, vam pokažem svoj posnetek!! (moj naslov je: katja.misic1@guest.arnes.si). Pokličite se med seboj, sošolke in sošolci, če prejmem odgovor vseh vas, vas presenetim s svojim videom.

(Skupno 71 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...