RU – 30. 3.

Drage učenke in učenci!

Veseli me, de se vas zmeraj več aktivno vključuje v delo na daljavo. Vem, obstajajo težave, ni preprosto, včasih kaj ne deluje. Vas je več bratov in sester za enim računalnikom, spletna stran z navodili pa ne deluje. Vsi smo na istem. Tudi sam dnevno pripravljam in nalagam na spletno stran vsebine, pa mi je do danes še zmeraj uspelo. Berite, delajte si zapiske in rešujte naloge.

Nič ni narobe, če dokazil o vašem delu ne pošljete isti dan. Da posamezniki v dveh tednih ne pošljejo niti enega dokaza o delu, je pa huuudo narobe. Nehajte biti na počitnicah in začnite delati. Vsaj oglasite se, da bomo vedeli, da ste v redu. Če imate dnevno šest ur na urniku, bi vsaj toliko morali samostojno delati. Kontaktirajte med sabo in z učitelji.

Odgovori na vaša vprašanja:

  • Kaj bo z ocenjevanjem?

Uradnih navodil še ni. Moje osebno mnenje: tudi na daljavo se da ustno oceniti vaše znanje. Ali preko videa (bomo poskusili pri fiziki), spletnih (časovno omejenih) vprašalnikov, in tudi online testov.

  • Ali valeta letos sploh bo?

Ne vem. Odvisno od tega, kako se bo odvijalo stanje z virusom. Menim, da se moramo pripravljati, kot da bo. Ko se vrnemo v šole, boste zelo obremenjeni z ocenjevanjem, toplo bo, vsaj okvirni program, ideje za sceno, pa lahko naredimo na daljavo.

Izziv za vse kreativce: Napiši, nariši, spesni, ali zaigraj: Zgodbo v treh slikah

(Skupno 106 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...