Skoči na glavno vsebino

OTROŠKI PARLAMENT

Pozdravljeni parlamentarci,

vsi parlamentarci in vsi, ki razmišljate o poklicni prihodnosti, lahko sodelujete na portalu z vašim razmišljanjem in mnenjem. Portal bo ostal odprt 3 tedne, do 30.4.2020.

https://opin.me/sl/orgs/slovenian-association-friends-youth/

VSAKO MNENJE ŠTEJE, TO JE VLOGA AKTIVNEGA DRŽAVLJANA SLOVENIJE.

Na spodnji povezavi si lahko pogledate, kako so nas naši parlamentarci (Lina, Neža, Janez in Vita), zastopali na medobčinskem parlamentu.

 

Zakaj sem del OPIN-a

Življenje se je zelo hitro zelo spremenilo. Šole so zaprte, dogodki odpovedani. Prestavili smo tudi zasedanje 30. nacionalnega Otroškega parlamenta. Želimo pa, da nadaljujete z razpravo o temi Moja poklicna prihodnost. Prijavite se na spletno platformo OPIN.ME in objavite svoja mnenja in ideje, razpravljajte in predlagajte zaključke.

Kako bom uporabil/a OPIN

V okviru naslovne teme lahko razpravljate o naslednjih podtemah: – Moj poklic: skrbi, pričakovanja, znanja in veščine; – Poti do mojega poklica; – Poklici sedanjosti in poklici prihodnosti; – Slovenija, Evropa, svet – pozitivno, negativno, zanimivo. Pri vsaki temi najdete kratek povzetek in vprašanja, s katerimi vas želimo spodbuditi k razmišljanju, komentiranju in zapisovanju konstruktivnih predlogov. Ob tem upoštevajte spletni bonton in spoštujte mnenja drugih. Na spletno platformo OPIN.ME se registrirate z gmail ali facebook računom – uporabljajte »nick-name« (viden bo samo vaš »nick-name« oz. »username«). Potem se vam odprejo podteme. Vaši starši/skrbniki se morajo strinjati z uporabo platforme. Z registracijo izjavite, da se starši/skrbniki strinjajo z uporabo in postopki obdelave podatkov, ki so opisani v politiki o zasebnosti.

 

 

(Skupno 115 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost