OPB 2, PETEK, 24. 4. 2020

ČAS ZA UČENJE

KER SE BLIŽAJO POČITNICE BO DANAŠNJA NALOGA MALCE DRUGAČNA. POČITNICE, KI SE ZAČNEJO V PONEDELJEK BODO MALCE DRUGAČNE, SAJ JE ŠE VEDNO ČAS KARANTENE IN MORAMO OSTATI DOMA. NIKAKOR PA NAM NE BO DOLGČAS, SAJ BOMO POČELI RAZLIČNE STVARI, PREDVSEM PA SE BOMO VELIKO ZABAVALI.

KER VEM, DA VSI POGREŠAMO ŠOLO, BOMO POSKUŠALI TO TUDI POKAZATI. POIŠČI TRŠI KOS PRAZNEGA PAPIRJA. LAHKO JE BARVEN, LAHKO JE BEL. NA ENO STRAN PAPIRJA NARIŠI KAJ NAJBOLJ POGREŠAŠ V ŠOLI.

NA DRUGO STRAN LISTA NARIŠI RAVNO NAVPIČNO ČRTO PO SREDINI. NA DESNO STRAN NAJ TI STARŠI POMAGAJO NAPISATI NASLOV ŠOLE. NA LEVO STRAN PA ZAPIŠI VSE BESEDE, KI TE SPOMNIJO NA ŠOLO. TUDI PRI ZAPISU BESED TI LAHKO POMAGAJO STARŠI.

TOREJ IZDELUJEMO RAZGLEDNICO. RAZGLEDNICO NI POTREBNO POSLATI V ŠOLO, LAHKO JO SAMO FOTOGRAFIRAŠ, FOTOGRAFIJO PA POŠLJEŠ NA NASLOV LOVRO.GANTAR@GUEST.ARNES.SI IN BOŠ RAZGLEDNICO POSLAL PO SPLETU. TAKO BO BOLJ VARNO TUDI ZA POŠTNE USLUŽBENCE. NE POZABI SE PODPISATI NA RAZGLEDNICO.

 

PROSTOČANSA AKTIVNOST

ZOPET JE KONEC TEDNA IN ČAS JE, DA UREDIŠ SVOJE IGRAČE IN ŠOLSKE POTREBŠČINE. OŠILI BARVICE IN SVINČNIKE, POSPRAVI IGRAČE, ZVEZKE IN KNJIGE, POMAGAJ STARŠEM POSPRAVITI STANOVANJE.

 

NE POZABI SE IGRATI.

(Skupno 68 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...