Skoči na glavno vsebino

Šport za sprostitev – 7.r. torek, 5.5.2020

Pozdravljeni učenci.

Že dolgo se nismo “slišali”. Kar nekaj dnevov dejavnosti ste imeli, pa še počitnice so bile… Upam, da ste lepo in prijetno izkoristili proste dneve in da ste vsaj za nekaj trenutkov pozabili na vse šolske in ostale skrbi. Ste poskrbeli zase, za svoje zdravje in dobro počutje? To pomeni, da ste bili aktivni, da ste hodili na sprehode, ste kolesarili ali se ukvarjali z drugimi športnimi aktivnostmi… predvsem z delom in gibanjem na svežem zraku. Veliko je stvari, ki ti lahko polepšajo dan, ti prinesejo veselje, te razbremenijo in odženejo skrbi.

Dnevi so vsak dan lepši, sončni in ravno prav topli, da gremo ven, na gibanje in športne dejavnosti. Vzemite si čas in se odpravite na kolesarjenje. Na spodnji povezavi si preberite, katera so najpomembnejša pravila za varno kolesarjenje. Kjerkoli boste kolesarili, prosim, upoštevajte ta pravila, zaradi vaše varnosti in varnosti ostalih udeležencev v prometu.  V drugi povezavi pa se lahko preizkusite, če ste si kaj zapomnili in če res znate pravilno in varno kolesariti.

KOLESARJENJE – pravila

https://varnonakolesu.si/katera-so-najpomembnejsa-pravila-za-varno-kolesarjenje.html

KOLESARJENJE – pravilno kolesarjenje (test)

https://vsebovredu.triglav.si/na-poti/pravila-kolesarjenja-poznate-ali-jih-tudi-upostevate

Še ena naloga za vas: kaj počnete, kako in kolikokrat ste športno aktivni, vse to si beležite, pišite dnevnik, slikajte se…karkoli. Bodite aktivni in uživajte v gibanju.

Kako me boste o svojem delu obveščali, pa vam bom napisala in dala navodila v eni od naslednjih ur.

Lepo vas pozdravljam in bodite lepo.

Metka Grebenc

(Skupno 79 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost