Skoči na glavno vsebino

ŠPORT – 5. c in 5. b – preverjanje in ocenjevanje

Pozdravljene učenke in učenci,

 

v tem tednu se zaključuje zadnji teden, zadnji dan je 31.5., ko mi lahko pošljete vaše izpolnjene vadbene kartončke. Kriterije ocenjevanja sem vam že posredovala, oziroma jih ima vaša razredničarka.

Vsi učenci, ki ste že poslali vseh 6 kartončkov, vam bom do srede, 27. 5. zvečer (22:00) poslala oceno in utemeljitev ter jo zapisala v redovalnico v Lopolisu.

Ostali pa bodo oceno prejeli najkasneje do naslednjega tedna (sreda, 3. 6. ) -> zamudniki!! Prosim, bodite skrbni in se potrudite, da bodo vadbeni kartončki čimprej na mojem elektronskem naslovu: xngwn.zvfvp1@thrfg.nearf.fv. Tekom tega tedna pa lahko še vedno preverite, ali so vsi vaši kartoni prispeli na moj naslov.

Vse do konca šolskega leta vam bom še vedno pošiljala predloge za vadbo, zato spremljajte šolsko spletno stran. Vedno pa si lahko izberete katero izmed vadb, ki ste jih izvajali pri športu na daljavo. Tudi poleti je ohranjanje vseh gibalnih in fizičnih sposobnosti dobra naložba za dolgo in zdravo življenje!!

20 minutna vadba – splošna telesna priprava – če nimaš ideje, kaj bi počel ta teden, se lahko lotiš… potreboval/a boš le 20 minut :), to lahko počneš vsak dan, ali pa 2-3x tedensko.

Še izziv… ->POVEZAVA… -> postavi si svojega.

Vse dobro vam želim,

učiteljica Katja 

(Skupno 87 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost