Skoči na glavno vsebino

Miha Podobnik – 3 kratni državni prvak

Miha Podobnik iz 9.a, med sošolci in drugimi športnimi prijatelji znan tudi kot “Champ”, svoj razkošen talent kaže že vrsto let. Obvladuje večino športov, predvsem z žogo, a najljubša mu je mala bela žogica s premerom 40mm – namiznoteniška žogica. V tej najhitrejši igri je pravi mojster in svoj vzdevek je pretekli vikend potrdil na državnem prvenstvu za kadete, ki je potekalo v Lučah. Nastopil je med posamezniki, v dvojicah in v mešanih dvojicah, v vseh treh nastopih se je uvrstil v finalni dvoboj, kjer je prepričljivo zmagal in tako postal 3 kratni državni prvak. Najslajši je seveda naslov med posamezniki, kjer je tekmovalo kar 94 igralcev in Miha je z lahkoto upravičil vlogo favorita in prvega nosilca turnirja, saj je na jakostni lestvici v Sloveniji daleč najbolje rangiran igralec.

O Mihovi kakovosti enako govori podatek, da je tudi na jakostni lestvici mladincev v Sloveniji zelo visoko, je 4. igralec in to je pred 14 dnevi potrdil na DP mladincev (do 18 let) v Izoli, kjer je osvojil 3 medalje, med posamezniki je bil 3., v dvojicah 3. in v mešanih dvojicah 2.

Mihu za vse uspehe čestitamo, predvsem pa mu želimo, da bo še naprej hodil po svoji športni poti, sledil ciljem in da bo v treniranju, kljub garanju in odpovedovanju, vedno našel tudi veselje in zabavo 🙂

(Skupno 492 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost