Skoči na glavno vsebino

SLAVIMO USPEHE NAŠIH OLIMPIJCEV

Olimpijske igre so se komaj začele, pa je Slovenija že osvojila 5 medalj. In prav je, da se poveselimo. Koliko truda je bilo vloženega? Koliko odrekanj? Koliko padcev in vzponov? Tako kot pri vsaki stvari, ki jo počneš. Ogromno, če hočeš biti uspešen, vrhunski. Tako tudi pri šolskem delu. Več kot znaš, bolj kot zmoreš, bolj te zanima, vedno več iščeš podrobnosti in vedno bolj se poglabljaš.

Tokrat smo veselje delili z ga. Ireno Bogataj. Vsi jo poznate, kajne! Saj vas nenehno obiskuje, da redno prihajate na pregled zob. Niste pa vsi vedeli, da je tudi mama naše 2x zlate olimpijke, Urše Bogataj.

Ob zvokih harmonike, izpod čudovitih prstov našega Eugena, smo jo malo zavrteli. Na naši šoli je veliko učencev, ki pišejo pesmi, zgodbe, knjige. In naša Ema je za kulturni praznik napisala pesem v čast vsem našim športnikom in zbrala dovolj poguma ter jo tudi javno predstavila. Naši najmlajši učenci iz 3. razreda so poskrbeli za čudovite transparente. Vsi skupaj pa smo skočili v telemark in zlati mami podelili zlato medaljo.

(Skupno 209 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost