Skoči na glavno vsebino

Zimska šola v naravi – 3. r

4. DAN

Kaj naj še napišemo, ko pa slike povedo vse…

3. DAN

“Po obilnem frušteku smo se šl oblčt v kobenzion pa smo dali pancerje gr pa smo šl grta na Peco. Zategnali smo klipsne, vzeli škije pa šl na smučišče, kjer smo se do ižine fajn meli. Zvčr smo imeli pohod z lampami po lsu. Ful fajn je bvo, sam je bvo ful tmnu. Pol smo bl pa tk zmatrani, da smo kr padl u postla.”

Avtor koroške besede: M. K.

2. DAN

Se spomnite časa, ko smo se z avtobusom vozili proti morju in zagledali Piranski zaliv in vsi otroci v en glas: “morjeeeeeee”. Podobno je bilo danes slišali otroke, ko smo prišli na smučišče Peca: “sneeeeeg”. 🙂

Z največjim veseljem smo obuli smuči in se pognali po beli strmini Pece. Najprej smo preverili znanje smučanja, se razdelili v skupine in začeli z delom na snegu. Osvojili smo oba zavoja, tako levega kot desnega. Komaj že čakamo naslednji dan, da naše smučarsko znanje še izpopolnimo.

Poleg smučanja smo si ogledali tudi mesto Ravne na Koroškem, kjer bivamo ta teden.

P.S.: Vse najboljše… 🙂

  1. DAN

Prvi dan “pomladno” zimske šole v naravi je za nami. Raven na Koroškem še nikoli nismo doživeli tako zelenih. Program prvega dne smo prilagodili razmeram, zato smo popoldan preživeli v bazenu. Učenci so se “čofotanja” razveselili, uživali v plavanju, skakanju in drugih igrah v vodi. Kot vedno, čas hitro mine in že je tu pravljica za lahko noč.

(Skupno 1.564 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost