Skoči na glavno vsebino

Zimska šola v naravi, Ravne na Koroškem #2

4. DAN

Teden nam je minil hitro. Med našimi učenci in učenci iz Drenovega Griča so se stkale pristne in prijateljske vezi. Dan smo zaključili s plesom v pižamah, sedaj pa zunaj plešejo snežinke. Slike povedo vse.

3. DAN

Zbudili smo se še v en popoln zimski dan na Koroškem. Razmere na smučišču so bile idealne za vrhunsko dnevno smuko. Učenci so naredili velik napredek v znanju smučanja, na kar smo zelo ponosni. Izkoristili smo tudi možnost nočne smuke, česar naši mladi smučarji v večini ne doživijo prav pogosto. Vsi so bili navdušeni in zagotovo prijetno utrujeni. Po pravljici za lahko noč, so se hitro pogreznili v sladke sanje.

2. DAN

Pester dan je za nami. Kombinacija smučanja, plavanja in plezanja se ne zgodi vsak dan…in vse to v idealnih zimskih razmerah, sonce, sneg in ves čas pozitivna energija, ki se je naselila med vse nas. Verjamemo, da bo tako vse do konca tedna.

  1. DAN

Tako kot vsak prvi dan šole v naravi, je bil tudi danes stresen dan. Podajanje navodil, seznanitev z okolico, urejanje sobe, prenašanje smučarske opreme, preverjanje smučarskega znanja in razdelitev v skupine, uvodno predavanje o varnosti na smučišču itd. Vse našteto je del prvega dne, vendar so se učenci hitro zlili z okolico in dodobra sprejeli Ravne na Koroškem za svoj novi dom, seveda le za teden dni.

Vse objave iz ŠVN boste spremljali na istem zavihku, tukaj.

(Skupno 699 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost