Skoči na glavno vsebino

ŠPORT – 6.a dekleta – Tedenska vadba (6. 4. -10. 4. 2020)

Pozdravljena dekleta,

začel se je nov teden in nova vadba za vas je pripravljena.

Tokrat ste dobile zadolžitev, da izvajate in zapisujete vašo opravljeno vadbo za športno vzgojo. Spodaj imate 2 prilogi, ki si ju najprej oglejte, preberite in če potrebujete dodatna navodila, me prosim vprašajte (xngwn.zvfvp1@thrfg.nearf.fv). Navodila za vadbo so v prvi prilogi, stran, ki si jo natisnete, pa je v drugi prilogi. Prosim, da se navodil držite, saj bodo izpolnjeni vadbeni kartončki pomembni tudi za preverjanje pri športni vzgoji. Izpolnjene kartončke pošljite na moj elektronski naslov v petek, 10. 4. , ali pa najkasneje v nedeljo, 12. 4. .

Športna vzgoja je del učnega procesa, ki pa je v teh razmerah usmerjena v splošno telesno vadbo in pripravljenost telesa na vse napore, ki jih premaguje (umske in telesne)! Starše pa nagovarjam, da svoje otroke spremljate, saj otroci potrebujejo predvsem vašo podporo pri ohranjanju dobre telesne kondicije!

 

Tedenski načrt vadbe

Vadbeni kartonček

Torej navodila za ves teden so tukaj, vseeno pa še naprej spremljajte šolsko spletno stran, ker bom za vas objavljala še zabavne športne izzive, katere lahko izpeljete ali pa izzovete svoje družinske člane.

IZZIV

 

Lep začetek tedna vam želim,

učiteljica Katja

 

Vsak dan lahko še vedno počneš to, kar upam, da je že v tvoji navadi=> Vadba za ohranjanje zdravja in kondicije.

ps: ne pozabi na Waka Waka.

(Skupno 126 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost