Nagovor ravnateljice

Spoštovani starši in sodelavci, dragi učenci!

Naša šola, Osnovna šola Antona Martina Slomška Vrhnika, bo v šolskem letu 2022/23 postala v celoti tri oddelčna šola s 27 oddelki in več kot 640 učenci.

Naš skupni cilj je, da pouk poteka v šoli, zato prihajamo vanjo le zdravi in se držimo vseh priporočil.

Skupaj z učenci bomo pridobivali znanje spretnosti in veščine v urejenih prostorih šole in izven njih. Pridobljene izkušnje bomo gradili in delili dalje. Imamo srce in pogum ter jasno zastavljene cilje sodobne šole.

V času spremenjenih okoliščin pouka zaradi virusa, smo žal občutili tudi negativne posledice le tega. Pot okrevanja bo dolgotrajna, zato vse vabim k sodelovanju in strpnosti. Zakrpati moramo vrzeli na kognitivni ravni, telesni, socialni in čustveni. V ospredje moramo postaviti avtonomnost in odgovornost slehernega izmed nas.

Vse to bomo lažje dosegli, če se bomo poslušali in dovolili, da vsak svoje delo dobro opravi. Zaupam svojim strokovnim delavcem, da bodo ravnali strokovno in odgovorno, prav tako verjamem vam, spoštovani starši, da boste sledili delu otrok, ne pa delali namesto njih.

Tudi v bodoče vas bomo obveščali o dogodkih, predvsem pa seznanjali o načinu dela v naslednjem letu. Prepričana sem, da nam bo skupaj uspelo.

Človek ne dozori do svojega obraza brez smeha in čenčarij in ne brez poraza.

(Tone Pavček)                                                                         

Ravnateljica

Darja Guzelj

(Skupno 1.680 obiskov, današnjih obiskov 1)