Skoči na glavno vsebino

Tekmovanje Pišek – računalniško tekmovanje s premikanjem blokov

Pozdravljeni učenci!

Organizatorji so sporočili, da morajo tekmovanje kot je bilo zamišljeno odpovedati. Vendar bo vseeno tekmovanje, ki ga bodo poimenovali Prvo odprto spletno tekmovanje v programiranju z delčki Pišek. Razlika je v tem, da si morajo učenci ustvariti uporabniško ime in geslo sami.

Kako si boste izbrali mentorja vam bo sporočila učiteljica Sonja Strgar. Sicer, če želite več informacij pišite kar na e-poštni naslov učitelja Petra Purga: crgre.chet@thrfg.nearf.fv ali učiteljici Sonji Strgar:  fbawn.fgetne@thrfg.nearf.fv

Odprto spletno poskusno tekmovanje bo na voljo od 24. 4. do 8. 5. 2020. Naloge bodo vidne po prijavi, izbiri kategorije in po kliku na Tekmuj. Tekmovalci bodo imeli na voljo 35 minut.

Učenci boste lahko sodelovali v katerikoli kategoriji, vendar se morate vmes prijaviti in odjaviti, nato ponovno prijaviti. Za pomoč pri izbiri kategorije se ravno tako lahko obrnete na učitelja Petra Purga ali učiteljico Sonjo Strgar.

Prilagam še nekaj uporabnih povezav:

      Navodilo za ustvarjanje računa v sistemu Pišek: v priponki, kmalu pa bo objavljen tudi na https://tekmovanja.acm.si/?q=pisek

Priponko si lahko snamete tukaj.

(Skupno 299 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost