Skoči na glavno vsebino

ANGLEŠČINA, 5.C – ponedeljek, 20.4.

NAVODILA ZA 20.4.-25.4.

Pozdravljeni!

Zadnji teden pred prvomajskimi prazniki je namenjen ponavljanju in utrjevanju učne snovi. Delo si boste čez teden porazdelili sami, opravljeno pa naj bo do konca tedna, ko mi boste učni list in rešene interaktivne vaje poslali v spletno učilnico ali pa na e-naslov: fnfn.fgbfvp@thrfg.nearf.fv

Za UL klikni semle: Ponavljanje in utrjevanje

Interaktivne vaje lahko rešujete v spletni učilnici. Zadnja dva posnetka z You Tuba pa sta namenjena zgolj širitvi besedišča držav in narodnosti (ni se ti  potrebno učiti vse, kar slišiš na posnetkih!); lahko pa, če boš večkrat poslušal, da si boš zapomnil še par novih besed. Recimo, da se Nemčiji reče GERMANY, Nemcu pa GERMAN, Kitajski CHINA, Američanu pa AMERICAN…  Kdor želi, si lahko nekaj novih držav in narodnosti zapiše v zvezek, da si jih lažje zapomni.

Vaše oddane naloge si bom ogledala in vam po počitnicah podala povratno informacijo.

Če česa ne boste znali, ali vam bo reševanje vzelo preveč časa, pač izpustite; pomembno je le, da snov obnovite, da se preizkusite in daste od sebe toliko, kot zmorete.

Lahko mi tudi sporočite, kaj vam gre zelo dobro oz. vam je v veselje in pa seveda tisto, kar bi želeli še bolj utrditi. Lahko mi napišete tudi, če so vam všeč interaktivne vaje in kako vam je na sploh tole učenje na daljavo všeč…. bom vesela vsega, kar mi boste zaupali. Obenem mi bo vaš odziv v pomoč glede našega dela naprej.

Želim vam čim bolj miren zadnji aprilski teden in potem seveda prijetne in vesele počitnice!

Vas pogrešam…

učiteljica Saša

(Skupno 90 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost