Skoči na glavno vsebino

TJA 8. – 1. skupina – 6. teden, 3. ura, četrtek, 23.4.

Ta in prejšnji teden sem med navodili objavila ta stavek:

»Prosila bi vas, da se držite rokov pošiljanja, to je za 3 – 4 ure skupajod ponedeljka – petkado 15.00 ure ( in ne kasneje!). Ne pošiljajte posnetkov za vsako uro posebej.«

Če bi mi vsi učenci pošiljali snov vsake ure posebej, namesto v paketu,  za 3 – 4 ure, bi na teden dobila 300 ali več emailov in niti slučajno nebi uspela odgovarjati nanje. Zato je pomembno, da poslikaš snov v zvezku, DZ in interaktivne delovne liste in to pošlješ ENKRAT na teden ( v največ dveh zaporednih emailih). Tako tudi meni omogočiš, da hitreje pregledam vaše delo in vam vsem pravočasno odgovorim. Posnetkov poslanih po 15.00 uri ne bom odpirala. Če si prepozen, posnetke pošlji naslednji dan. Zato imaš na razpolago 5 delovnih dni, od ponedeljka, do petka.

Pri interaktivnih delovnih listih lahko včasih pride do napake pri objavi rezultata. Zato slikaš cel delovni list in mi ga pošlješ na vpogled!

Nadaljujmo z angleščino:

Današnjo uro boste namenili temu, da pregledate navodila preteklih ur tega in prejšnjega tedna in naredite / dopolnite vaje, ki jih še  niste naredili v učbeniku, DZ in na interaktivnih delovnih listih. Če ste naredili vse, ste za ta teden zaključili, sicer dopolnite kar manjka.

In ne pozabi mi do 15.00 poslati snov, ki je še nisi poslal na vpogled!

Lepe počitnice ti želim, učiteljica Simona

(Skupno 104 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost