Skoči na glavno vsebino

RU 6.b – 7. teden

Pozdravljeni dragi moji. Kako ste? Upam, da odlično, polni energije, da se podamo v zaključni del šolskega leta. Predlagam vam, da ta teden sledite navodilom učiteljev, ki bodo objavljali navodila v zvezi z ocenjevanjem in se na njihova sporočila tudi pravočasno odzivate.

V petek pred počitnicami, so vaši starši po elektronski pošti prejeli obvestilo z razpredelnico ocenjevanj po predmetih, ki bodo še sledila v maju. Če je slučajno kdo ni dobil naj me obvesti, mu jo bom posredovala.

Glede ocenjevanj pri posameznih predmetih se obračate na učitelja, ki vas ta predmet uči. Glede angleščine vam bom do konca tedna sporočila kako bomo zaključevali letošnje šolsko leto.  Pomembno je tudi, da sledite obvestilom na spletni strani, ki jih objavlja gospa ravnateljica in pomočnica ravnateljice.

Za današnjo RU naredite razpredelnico z razporedom ocenjevanj in vanjo vnesite zaznamke, kdaj se boste učili ali pripravljali za ocenjevanje pri posameznih predmetih. Za to lahko uporabite tudi navaden koledar. Dodajam še povezavo do koledarja, ki si ga lahko natisnete: https://print-a-calendar.com/may-2020

Če imate kakršnakoli vprašanja zame mi pišite:)

Želim vam prijeten delovni teden

Vaša učiteljica Simona

(Skupno 113 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost