Skoči na glavno vsebino

ŠPORT – 6. a dekleta – tedenska vadba (4. sklop)

Pozdravljena dekleta,

za uvod v naše druženje vam najprej pošiljam skladbo, ki vas bo zagotovo predramila, prebudila in majčkeno razveselila, da smo spet skupaj pa čeprav bolj narazen, kot običajno pri športni vzgoji. Zavrtite si jo in malo zaplešite ob njej, ker je res polna dobre in pozitivne energije!

ALYA – Dobro jutro življenje!

( “Vsak dan je nova priložnost, da spremeniš svoje življenje.” )

Kako ste preživele počitnice? Jaz sem si res odpočila in izkoristila čas in kraj, da ga prehodim okoli in počez. Nekatere od vas sem celo srečala in vas lepo pozdravljam!

Čaka nas nekaj dela, kot ste že navajeni! Vam pač ne dam miru in verjemite, da vam zato prav nič ne škodi telo-vadba, ki vam jo pripravljam. V tem tednu sem vam pripravila nov načrt in si želim, da prejmem vašo povratno informacijo, kako se vam zdi.

Tukaj je:

Tedenska vadba

Vadbeni kartonček

Imam pa še nekaj nekaj novih informacij za vas. V tem mesecu bomo morali pridobiti vaše ocene, saj se približuje konec šolskega leta. V začetku naslednjega tedna vas obvestim, na kakšen način boste lahko pridobila, kar se da dobro oziroma odlično oceno za vaše delo pri športu. Brez skrbi, ste že skoraj vse zelo dobro izpeljale preverjanje z vašimi vadbenimi kartončki, zato ostanite še naprej pridne in mi jih pošiljajte!

Priznati pa vam moram nekaj… POGREŠAM VAS, vsako posebej in vse skupaj!

Vaša učiteljica Katja 

(Skupno 89 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost